Francesc Nolla a Google plus Francesc Nolla a Linkedin Francesc Nolla a Pinterest Francesc Nolla a Twitter Francesc Nolla a Instagram
Francesc Nolla, especialista en viajes a Alaska, Canada y Estados Unidos
QUE
FAIG
Francesc Nolla, especialista en viajes a Alaska, Canada y Estados Unidos
1.- DISSENYO I ORGANITZO VIATGES
2.- GUIO GRUPS
3.- ASSESSORO I AJUDO A ORGANITZAR-VOS EL VIATJE PEL VOSTRE COMPTE

1.- DISSENYO I ORGANITZO VIATGES


Creo itineraris models per posar a la web, amb un preu i uns serveis inclosos. A partir d'aquí, podeu contactar amb mi i sobre aquests o altres itineraris que hagueu trobat o imaginat, us faig una proposta que s'adapti al que voleu fer durant les vostres vacances. Us aconsello, us sugeereixo, per aconseguir un bon itinerari. Aquest serà tant detallat com possible, sobretot en aquelles qüestions pràctiques (com ara restaurants, excursions, visites imprescindibles...) que tot sovint són les pinzallades que donen color al vostre viatge.
En aquest enllaços trobareu la major part dels meus itineraris.

http://www.agama.cat/alaska.htm

http://www.agama.cat/canada.htm

http://www.agama.cat/usa00.htm

2.- GUIO GRUPS


El 1995 vaig fer el meu primer grup com a guia, a les reserves Lakota (Sioux), a Dakota del Sud. El que va ser una manera de viatjar ha esdevingut el meu ofici... que ha anat evolucionant segons les circumstàncies. Cada any salto l'Atlàntic, per anar a visitar nous indrets, tornar-ne a veure de coneguts, visitar a les meves "germanes" a les reserves... i a guiar un o dos grups reduits, sempre a Alaska, Canadà o l'Oest Americà. Vet aquí alguns dels itineraris en els que faig de guia:

http://www.agama.cat/usav01a

http://www.agama.cat/canadav01a

http://www.agama.cat/alaskav01a.htm

3.- ASSESSORO I AJUDO A ORGANITZAR-VOS EL VIATGE PEL VOSTRE COMPTE


Per petits grups de generalment 4 o 6 persones (poden ser més o menys), ofereixo un servei d'assessorament. Funciona de la següent manera:
Em contacteu, i m'expliqueu a quina destinació voleu anar, què penseu fer... en resum, la informació que em donarieu si volguessiu que jo us organitzés el viatge. Quedem a casa vostra, o a on us vagi més bé, una tarda. Jo vinc amb mapes i mapes, un portàtil i una llibreta. Us escolto, us pregunto, suggereixo idees d'activitats, us ensenyo hotels per la web... comencem a fer l'esboç de l'itinerari. Passada la tarda, me'n vaig, i en pocs dies, us envio un dossier amb itinerari(s) detallat (com els que dono en una documentació de viatge), hotels amb les seves webs i preus (fins i tot persones de contacte en alguns casos), activitats (també amb preus i contacte), vols i combinacions aèries... Afegeixo models d'email en anglès per fer les reserves... us dono tota la informació que us cal per organitzar-vos el vostre viatge, estalviant-vos tota la part primera de recerca a internet. En altres paraules, us ofereixo la informació que faig servir en els meus viatges, sense haver de pagar el cost de que jo us ho organitzi com a agent de viatges.
No dubteu a contactar amb mi per més informació!