Francesc Nolla a Google plus Francesc Nolla a Linkedin Francesc Nolla a Pinterest Francesc Nolla a Twitter Francesc Nolla a Instagram
Francesc Nolla, especialista en viajes a Alaska, Canada y Estados Unidos
QUI
SOC
Francesc Nolla, especialista en viajes a Alaska, Canada y Estados Unidos
Nascut a Barcelona el 6 de juliol de 1964, llicenciat en antropologia cultural per la Universitat de Barcelona (1987), guia de viatges com a ofici (des del 1995), i treballo a Agama, de la qual en sóc un dels fundadors, i des de fa uns anys, propietari únic i solitari. A més a més del bell catalanesc, parlo l'espanyol, el francès i l'anglès, i tot just un xic d'alemany. M'agrada viatjar, m'agrada la meva feina, i per tant, no em puc queixar gens ni una mica.

He viscut a les reserves Lakota (Sioux) a Dakota del Sud, i a Ghana (Àfrica Occidental). Vaig començar fent de guia a aquests dos indrets. Amb el temps, vaig deixar Àfrica (professionalment) i em vaig anar concentrant en el continent nord-americà, sobretot a l'oest, des de les praderies centrals a la costa del Pacífic. Des de fa anys, cada estiu faig una llarga estada a l'altre banda de l'Atlàntic, conduint amunt i avall per Alaska, la Colúmbia Britànica, els parcs de les rocalloses canadenques, l'oest americà... Sempre descobreixo llocs nous, visito coneguts, i gaudeixo dels grans paisatges oberts d'aquella banda del planeta.... sense deixar de fer de guia per un o dos grupets per any!

La meva empresa és petitona (ara tot just som dos) i després de moltes pujades i baixades, puc dir que he tingut la sort de trobar la mida que em permet dedicar-me només a oferir viatges a llocs que conec i que sobretot, m'agraden.