Importants canvis a Agama Taller de Viatges

Versió per a futurs clients.

Aquests temps sense precedents que estem vivint a la nostra societat, i a la indústria turística en concret, causats per la pandèmia de la covid-19, ens duen a prendre decisions complicades i incertes. Us anuncio que Agama Taller de Viatges deixa la seva seu al carrer Provença de Barcelona, per entrar en una nova etapa en la qual ens desplaçarem pel contacte amb els nostres clients, intensificant una iniciativa que ja feia uns anys que tot sovint anaven implementant. Mobilitat per atendre millor els nostres clients i teletreball, els fonaments de l’agència de viatges del futur.
Aquesta temporada, malgrat els nostres esforços, positivisme, optimisme recalcitrant i somriure etern, ha estat frenada per l’obstinació del Canadà i els Estats Units, les nostres exclusives destinacions, de no obrir les seves fronteres. L’esforç titànic del lobby turístic local no ha estat suficient contra unes elits governants que no saben veure més enllà de la salut dels seus ciutadans i d’altres sectors econòmics més productius, però menys entretinguts.
El múscul financer d’Agama Taller de Viatges no ha estat aliè a aquesta decisió. Dedicarem els nostres esforços a invertir en R+D, en millorar els processos de màrqueting, de productivitat interna, externa i ulterior, per renovar-nos i reinventar-nos, fent que les nostres destinacions arribin a semblar unes altres, això si, mantenint l’esperit que les ha caracteritzat i que us impulsen a visitar-les.
Sabem que teniu ganes de viatjar, de redescobrir el món i anar més enllà de l’última frontera, i nosaltres us estarem esperant per ajudar-vos en el vostre anhel, aportant el plus de seguretat i know-how a les vostres vacances. Comme d’habitude.
El 2021 sí que serà apoteòsic!

Versió pels estimats clients que ja em coneixeu.

La covid-19 ens ha sorprès a tots, i s’ha carregat la temporada de vacances (especialment la de viatges a l’altra banda del món). Els països rics (entre ells, les meves destinacions) mantenen sàviament les fronteres tancades, i aquest any ni es pot ni us recomano viatjar, si no és per anar ben a prop i si pot ser, en cotxe.
Estic tornant totes les bestretes dels viatges que tenia reservats, segons marca la llei. Costa, ja que sobretot les companyies aèries (i també alguns proveïdors d’allotjament i activitats locals), no tornen els diners, com en tenen l’obligació. Alguns em diuen que sí que ho faran, però d’aquí a sis mesos… i estic content! L’economia pateix tant d’aquesta manca de compliment amb les lleis per part de qui s’ho pot permetre com dels virus incomprensibles, que primer infecten i ens obliguen a amagar-nos a casa, i que després desapareixen amb tota la màgia i el màrqueting del món. Preguem que no tornin, malgrat l’absurditat humana.
Vaig fer un munt d’excels, i des del primer moment vaig optar per la hibernació. Deixo el despatx que tant m’agradava (quantes tardes i nits hi he passat tot picant la tecla), per reduir les despeses al mínim. He pogut estalviar prou per a aguantar aquesta pluja monsònica fins a l’any vinent. Així que no patiu, hi seré, el mòbil obert, esperant els vostres e-mails o qualsevol mena de senyal de fum. I a partir d’ara, us vindré a visitar, en un centre de negocis, en un bar o a casa vostra. Com més us plagui.
No sé fer massa res més que viatges, i a sobre, m’agrada. He estat un privilegiat i provaré de seguir sent-ho! Si el 2021 surt el sol, m’hi trobareu amb el mateix entusiasme.
En tot cas, espero que us vagi bé, que sobretot la salut us respecti, i que ens puguem veure el 2021 o quan els deus ho decideixin.

Compartir:
Tags:


Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies. Premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies